MSG Νέα
Νέος Πελάτης MSG

GAP PHARMACEUTICALS - 2017

"Σήμερα η GAP είναι μία από τις μεγαλύτερες Φαρμακοβιομηχανίες στην Ελλάδα.  Συγκεκριμένα απολαμβάνει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά γενοσήμων, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύει πρωτότυπα προϊόντα διεθνών εταιρειών όπως η Vifor Pharma, Ferrer, Henkel και άλλες. Παράλληλα, με ναυαρχίδα το Eviol (Vitamin E), όλη η γκάμα καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής κατέχει σημαντική θέση στο φαρμακείο και το καταναλωτικό κοινό.  Επίσης, η μονάδα παραγωγής μαλακών καψουλών (softgels) είναι η μοναδική στην Ελλάδα και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σημαντικών οίκων του εξωτερικού οι οποίοι παράγουν τα προϊόντα τους στην εταιρεία μας".

 

 

SAP PartnerEdge – Build Innovation Schedule -2017    

Επίσημη συνεργασία με την SAP ως "SAP PartnerEdge –Build Innovation Schedule"

 

Χορηγός στο συνέδριο : Smart Factory -2017

 Η MSG είναι χορηγός στο συνέδριο του Plant Στο συνέδριο θα είναι ομιλητής ο κ Φώτης Διαμαντής με θέμα "Διασυνδέοντας ανθρώπους, μηχανές, ύλες και πληροφορίες"

Περισσότερα...Νέος Πελάτης MSG

ELPEN - 2017

"Η ELPEN αναδεικνύεται τα πρώτα χρόνια του 21ο αιώνα ως η κορυφαία Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ανάμεσα στις εγχώριες φαρμακοβιομηχανίες. Σήμερα, η εταιρεία κατατάσσεται στη 7η θέση σε μια αγορά με 400 και πλέον φαρμακευτικές εταιρείες, εγχώριες και πολυεθνικές. Στο δυναμικό της έχει εντάξει 621 άτομα, από τα οποία 285 είναι ειδικευμένα στελέχη στα τμήματα πωλήσεων και marketing, που ενημερώνουν 24.000 ιατρούς και 3.500 φαρμακοποιούς σε όλη την Ελληνική επικράτεια, για τα προϊόντα της ELPEN. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε το 2012 στα €126 εκατομμύρια ευρώ. "


Νέα γραφεία

Έγινε μεταφορά έδρας στην νέα διεύθυνση της εταιρείας : Φλέμινγκ 58-60 Βύρωνα - 2016

 


Νέος Πελάτης MSG

CONVEX - 2016

Η CONVEX είναι μια καθετοποιημένη μονάδα στο χώρο των ειδών κιγκαλερίας και όλες οι φάσεις παραγωγής πραγματοποιούνται μέσα στις Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της. Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταπωλητών σε όλη την Ελλάδα. Η εξαγωγική δραστηριότητα της CONVEX απευθύνεται σε χώρες, όπως η Κύπρος, Αλβανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Bahrain, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Αίγυπτος, Τυνησία, Μαρόκο, Ρωσία, Ουκρανία.


Νέος Πελάτης MSG

MILKPLAN - 2015

Η Milkplan είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και εμπορίας κτηνοτροφικού εξοπλισμού, δεξαμενών μεταφοράς και ψύξης γάλακτος, ψυκτικών συστημάτων και τεχνολογικών εφαρμογών για κτηνοτροφικές μονάδες. Κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών της διεθνούς αγοράς κτηνοτροφικού εξοπλισμού με το δίκτυο εξαγωγών της να εκτείνεται σε 81 χώρες παγκοσμίως και το ποσοστό εξαγωγών της να αγγίζει το 85% του κύκλου εργασιών.

 

Microsoft Partner Network

"Silver Application Development"  δόθηκε στην MSG από την Microsoft Corporation - 2013

Microsoft Partner Network

Η διάκριση "Gold Independent Software Vendor (ISV)"  δόθηκε στην MSG από την Microsoft Corporation - 2012


Microsoft Partner Network

Η διάκριση "Gold Independent Software Vendor (ISV)"  δόθηκε στην MSG από την Microsoft Corporation - 2011


Αρθρο στο περιοδικό Plant Management με θέμα "Προγραμματισμός παραγωγής από την MSG"

Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΤΕΥΧΟΣ 214 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2011MSG | Διοίκηση παραγωγικών λειτουργιών σε περίοδο κρίσης

Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΤΕΥΧΟΣ 213 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΙΟΣ 2011
Περισσότερα...


 

MSG | Ο κ Χ. Τσορτανίδης ήταν ομιλητής σε ημερίδα με θέμα «Εξοικονόμηση, Αξιοποίηση, Αποδοτικότητα σε περιβάλλον κρίσης

InfoBestPractices : 25 Νοεμβρίου 2010

Η Ημερίδα Info Best Practices με θέμα «Εξοικονόμηση, Αξιοποίηση, Αποδοτικότητα σε περιβάλλον κρίσης: Αποτελεσματικές στρατηγικές και καλές πρακτικές στη σύγχρονη επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).
Η Ηµερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ σύνδεσµος επιχειρήσεων και βιοµηχανιών και του ΣΕΤΕ - Σύνδεσµος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, µε τη συνεργασία του Ελληνο-Γερµανικού Εµπορικού & Βιοµηχανικού Επιµελητηρίου και µε την επιστηµονική συνεργασία της Planning και του Supply Chain Institute.
Στόχος της Ημερίδας ήταν η ανάδειξη νέων πιθανών πρακτικών συνδυασμών ώστε να εντοπισθούν νέες ευκαιρίες, που διαφοροποιούν αποτελεσματικά και αυξάνουν την κερδοφορία των επιχειρήσεων. Κορυφαίοι ομιλητές μετέδωσαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε συνδυασμό με τις παρουσιάσεις σημαντικών case studies, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για μία βιώσιμη έξοδο από την κρίση και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.


Περισσότερα...

 

Microsoft Partner Network

Η διάκριση "Gold Independent Software Vendor (ISV)"  δόθηκε στην MSG από την Microsoft Corporation - 2010

 

 

MSG | Αποτελέσματα από τη διεθνή έρευνα της MICROSOFT για την MSG , σε δείγμα από τους πελάτες της 

Φεβρουάριος 2010
Περισσότερα...MSG | Μοναδικές λύσεις πληροφορικής για τη βιομηχανία από την MSG

Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΤΕΥΧΟΣ 209 - 2010


Microsoft Partner Network

Η διάκριση "Gold Independent Software Vendor (ISV)"  δόθηκε στην MSG από την Microsoft Corporation - 2009


SmartMSG makes the most of Windows 7 to give you the performance you need

Οκτώβριος 2009 δόθηκε στην MSG από την Microsoft Corporation .

Η MSG πρωτοπόρος σε θέματα τεχνολογίας, πιστοποίησε την συμβατότητα της εφαρμογής ‘SmartMSG’ στα WINDOWS 7. Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των WINDOWS 7 για να σας δώσει την απόδοση που χρειάζεστε .MSG | Βιομηχανική Πληροφορική - Το μέλλον των επιχειρήσεων

Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΤΕΥΧΟΣ 206 - 2009
Περισσότερα...MSG | Ελεγχος αποθεμάτων με χρήση της λογικής του MRP (Material Requirements Planning) με αφορμή τη σημερινή κατάσταση έλλειψης ρευστού

Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΤΕΥΧΟΣ 205 - 2009
Περισσότερα...

Διάκριση Microsoft Gold Certified Partner για την MSG

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008: Η διάκριση "Gold Certified Partner" -
"Χρυσός Πιστοποιημένος Συνεργάτης" - δόθηκε στην MSG από την
Microsoft Corporation.

Η MSG είναι "Gold Certified Partner" - "Χρυσός Πιστοποιημένος Συνεργάτης" - της Microsoft Corporation στα επίπεδα “ISV/Software Solutions” και "Licensing Solutions". Οι συγκεκριμένες πιστοποιήσεις επιβεβαιώνουν την επιχειρηματική και τεχνική αρτιότητα των λύσεων της MSG – για τη λήψη των οποίων απαιτείται ένα σύνολο ικανοτήτων όπως πιστοποιημένο προσωπικό στα προϊόντα και λύσεις της Microsoft (MCP) καθώς και επιβεβαιωμένα εγκατεστημένες λύσεις σε πελάτες για συγκεκριμένα επιχειρηματικά σενάρια.Προσδιορίζοντας σωστά το budget αγγίζουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους

Συνέντευξη του κ. Χρίστου Τσορτανίδη στην Κατερίνα Δρόσου
Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΤΕΥΧΟΣ 203 - ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008
Περισσότερα...

MSG | Διαχείριση Ποιότητας: πλήρες λογισμικό ελέγχου ποιότητας

Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΤΕΥΧΟΣ 203 - ΙΟΥΛΙΟΣ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008
Περισσότερα...

MSG | Διαχείριση Ποιότητας: πλήρες λογισμικό ελέγχου ποιότητας

Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΤΕΥΧΟΣ 202 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2008
Περισσότερα...

Eυέλικτες επιχειρηματικές λύσεις στα συστήματα ποιότητας

Περιοδικό PLANT MANAGEMENT, ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2008
Περισσότερα...

Δυναμική παρουσία στο χώρο του MRP II και του ERP

ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007


ERP για τον τομέα της παραγωγής

ΗΜΕΡΗΣΙΑ, ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2007

Μία αρκετά διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα υπάρχοντα συστήματα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων Enterprise Resource Planning - ERP) ακολουθεί η λύση που έχει αναπτύξει η ελληνική εταιρεία MSG.
(Περισσότερα... http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4776&subid=2&PubID=324197&word=erp)Προβολή MSG στο Launch: MS Visual Studio 2005 και MS SQL Server 2005

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005

Περισσότερα...